maanantai 11. heinäkuuta 2022

Fuksikapteenien tervehdys

Moikka!

Lämpimimmät onnittelut rankan kevään voittamisesta sekä kokeiden päihittämisestä! Keväinen luku-urakka on poikkeuksetta haastava oli takana sitten ylioppilaskirjoitukset taikka pääsykokeeseen pänttääminen, joten joka ikinen saa olla itsestään ylpeä nämä selätettyään. 

Vaikka oikeustieteellisen tiedekunnan ovet eivät olisi tänä vuonna auenneet, ei siitä kannata lannistua. Välivuosi voi olla elämäsi yllätys; ajanjakso, jolloin aukeaa mahdollisuus toteuttaa unelmia, joille ei muuten välttämättä olisi koskaan tullut sopivaa hetkeä. Siksi välivuoteen kannattaa asennoitua avoimin mielin, kokeilla uusia asioita ja kerätä ainutlaatuisia elämyksiä. 

Jos kuulut niihin onnekkaisiin, jotka lunastivat paikkansa oikeustieteellisessä tiedekunnassa, odottaa sinua elämäsi syksy. Tapahtumarikkaan fuksisyksyn aikana pääset nauttimaan opiskelijaelämän riemusta; sinulle tulee tutuksi niin mielenkiintoiset luennot, lukuisat tapahtumat kuin uudet opiskelijakaverisi ja vanhemmat tieteenharjoittajat sekä pääset luomaan elinikäisiä ystävyyssuhteita ja kokemaan upeita seikkailuja. 

Fuksivuotesi aikana luot uusia ystävyssuhteita, koet ikimuistoisia hetkiä ja luot ainutlaatuisia muistoja, joita vaalitaan vielä vuosikymmenien päästä! Näinpä hetkeä, jolloin omat bolognanpunaiset haalarit vedettiin jalkaan ensimmäistä kertaa muistelevat allekirjoittaneetkin erityisellä lämmöllä.

Mikäli ensi syksynä aloitat opintosi Lapin yliopiston oikeustieteellisessä, pääset kokemaan kaiken tämän lisäksi myös Artiklan erinomaisen yhteishengen, tapahtumat ja toiminnan, mihin on erittäin helppoa liittyä mukaan. Artiklaan jokainen on tervetullut omana itsenään! 

Syksy alkaa legendaarisella kolmen viikon fuksihärdellillä, josta ei menoa ja meininkiä puutu, ja joka toivottaa uuden artistin mitä parhaimmin tervetulleeksi Rovaniemelle ja Artiklaan. Me fuksikapteenit olemme enemmän kuin valmiit johdattamaan juuri sinut artistimaisen elämäntyylin taitajaksi ja elämäsi ikimuistoisimpaan syksyyn!


Syksyllä tavataan!


Sini Hattuniemi ja Santeri Määttä

Fuksikapteenit 2022, Artikla ry.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti