tiistai 22. tammikuuta 2019

Mikä valmennuskurssi sopii Sinulle parhaiten?

Tammikuu on jo melkein lopuillaan, ja oikeustieteellisen valintakirjojen julkaisu lähenee vauhdilla! Muistan oman pääsykoekevääni kuin eilisen, mutta siitähän on jo kaksi vuotta! Aika menee erittäin nopeasti, myös valintakokeeseen valmistautuessa – entistä lyhyempi lukuaika merkitsee sitä, että lukuaika on käytettävä tehokkaasti, jolloin myös valmennuskurssien merkitys korostuu oman oppimisen tukena. 

Miten valita kurssi, joka tukee parhaiten omaa oppimista? Artikla ry:n valmennuskurssien valikoimasta löydät edulliseen hintaan kattavat kurssit jokaiseen makuun, lähtötasostasi riippumatta! Tänä keväänä kurssitarjonnastamme löytyvät:


§ Intensiivikurssi
§ Etäkurssi
§ Materiaalipaketti

Intensiivikurssi


Intensiivikurssi on laajin ja kokonaisvaltaisin kurssimme, joka sopii loistavasti lukijalle, joka haluaa saada kurssilta kaiken mahdollisen valmistautuessaan valintakokeeseen. Lähiopetusta järjestetään tänä vuonna Tampereella, Rovaniemellä, Oulussa ja Helsingissä.

Intensiivikurssin opetus jakaantuu kahteen osioon, joista ensimmäinen sisältää luku- ja vastaustekniikan lähiopetusta. Luku- ja vastaustekniikan opetus alkaa hyvissä ajoin ennen pääsykoemateriaalin ilmestymistä. Juridinen teksti on omalaatuista, joten sen lukeminen saattaa tuntua aluksi vaikealta, ja valintakokeessa oikeanlainen vastaustekniikka on ensiarvoisen tärkeää. Koska lukuaika on lyhyt, luku- ja vastaustekniikka on tärkeää olla hallussa jo ennen kirjojen saapumista, että kirjojen saavuttua voi keskittyä vain tärkeimpään eli valintakoekirjallisuuden sisällön opetteluun! 

Intensiivikurssin toinen osio sisältää valintakoemateriaalia käsittelevää lähiopetusta. Opetus alkaa valintakoemateriaalin ilmestyttyä. Kirjallisuus käydään yksityiskohtaisesti ja monipuolisesti läpi, kurssilaisten toiveita kuunnellen. 

Intensiivikurssi sisältää lisäksi laajan materiaalipaketin sekä harjoituskokeen. Harjoituskoe simuloi valintakoetta ja sen erilaisia tehtävätyyppejä. Harjoituskokeen ja materiaalipaketin avulla voit seurata osaamistasi - tiedät, mitkä asiat ovat jo hyvin hallussa, ja mitkä asiat kaipaavat vielä kertaamista. Intensiivikurssilla käytössäsi on verkkoympäristö, jossa voit katsella opetusvideoita sekä käydä keskustelua opettajien ja kurssilaisten kesken. Kurssin lopussa järjestetään vielä kertauspäivä, jolloin opettajat käyvät läpi kurssilaisten toivomia aiheita.

Kurssilaisten tukena ja tsempparina toimivat koko kevään ajan valmennuskurssituutorit, jotka auttavat kurssilaisia henkilökohtaisesti kevään urakassa. Tuutoreilta saat apua esimerkiksi opiskelutekniikkaan tai lukusuunnitelman laatimiseen liittyviin kysymyksiin – kannustamista unohtamatta.

Kurssiemme alustavat aikataulut löydät tästä osoitteesta. 

Intensiivikurssin sisältö lyhyesti: 

- Luku- ja vastaustekniikan lähiopetusta iltaisin
- Valintakoemateriaalin lähiopetusta iltaisin
- Verkkoympäristö
- Materiaalipaketti
- Opetusvideoita valintakoemateriaalista
- Harjoituskoe
- ValmennuskurssituutoriEtäkurssi


Etäkurssi toteutetaan kokonaan sähköisessä muodossa verkkoympäristössämme, jolloin se on erinomainen valinta itsenäiselle opiskelijalle ja niille, jotka eivät pääse osallistumaan lähiopetukseen esimerkiksi välimatkan takia. 

Verkkoympäristössä kurssilaisten käytössä on monipuolinen materiaalipaketti sisältäen harjoitustehtäviä sekä tiivistelmiä, harjoituskokeen ja opetusvideoita valintakoemateriaaliin sekä luku- ja vastaustekniikkaan liittyen. Luku- ja vastaustekniikkaa käsittelevä videokokonaisuus julkaistaan hyvissä ajoin ennen valintakoemateriaalin ilmestymistä. Verkkoympäristössä voit lisäksi käydä keskustelua opettajien ja kurssilaisten kesken.
Kurssilaisilla on koko kevään ajan apunaan etätuutori, jonka tehtävänä on olla juuri Sinun tukenasi. Voit olla tuutoriisi yhteydessä koko luku-urakan ajan. 
Etäkurssin sisältö lyhyesti:

- Verkkoympäristö
- Luku- ja vastaustekniikkaa käsittelevä videokokonaisuus
- Opetusvideoita valintakoemateriaalista
- Materiaalipaketti
- Harjoituskoe
- EtätuutoriMateriaalipaketti


Materiaalipaketin sisältö julkaistaan verkkoympäristössämme mahdollisimman pian valintakoemateriaalin ilmestymisen jälkeen. Paketti sisältää laadukkaita ja monipuolisia harjoitustehtäviä, tiivistelmiä, harjoituskokeen, sekä viime keväänä positiivista palautetta keränneen aineistotehtävän. Tämän paketin avulla voit testata jo oppimaasi ja harjoitella valintakokeessa esiintyviin erilaisiin kysymystyyppeihin vastaamista. 

Materiaalipaketin sisältö lyhyesti:

- Harjoitustehtävät
- Tiivistelmät
- HarjoituskoeAloita siis valintakokeeseen valmistautuminen jo nyt ja anna itsellesi parhaat mahdolliset lähtökohdat valintakokeeseen valmistautumiseen valitsemalla itsellesi sopiva valmennuskurssi!

Mikäli mieleesi tulee jotain kysyttävää itsellesi sopivan kurssin valintaan liittyen, ethän epäröi olla yhteydessä!Noora Jokelainen
Valmennuskurssitiedottaja
valmennus@artikla.fi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti