perjantai 11. lokakuuta 2024

Artiklan kerhot


Artikla ry:llä on paljon omia yhdistyksen sisäisiä kerhoja, joiden toimintaan ja tapahtumiin kaikki Artistit ovat tervetulleita. Tässä postauksessa esittelemme jokaisen Artiklan sisäisen kerhon ja kerromme lyhyesti heidän toiminnastaan ja tarkoituksestaan.


RoiSki


RoiSki on Artiklan virallinen laskettelukerho. RoiSki on perustettu vuonna 2019 ja sen tavoitteena on kerätä laskettelusta ja sen oheistoiminnasta pitäviä Artisteja yhteen. RoiSkin toiminta koostuu lähinnä yhteisistä laskureissuista. Voit tunnistaa Roiskin aktiiveja hienoista punaisista RoiSki -takeista. RoiSkilla on myös oma instagram-tili @roiskiclub.


Cassun Artistisäbä


Maanantai-iltaisin Artistit kokoontuvat yhdessä Rantsun peruskoulun liikuntasaliin hikisiin säbäpeleihin. Sählyvuorolle osallistuaksesi sinun ei todellakaan tarvitse olla ammattilainen vaan jokainen Artisti on tervetullut höntsäilemään. Artistisäbä on rentoa ja urheilullista ajanvietettä toisten Artistien kanssa.  


P&K kerho


P&K -kerho on yksi Artiklan tuoreimmista kerhoista, joka järjestää tapahtumia laidasta laitaan. Kerho on laitettu pystyyn jotta Artistit pääsevät viettämään aikaa yhdessä rentojen tapahtumien ja kisailujen kautta. P&K -kerho on järjestänyt muun muassa Beer milen, hotdog -syöntikisan ja marraskuussa tiedossa on beer pong -turnaus. P&K -kerho tiedottaa toiminnastaan instagramissa @ultimatumrectum. 


Neulontakerho


Haluatko aloittaa villasukkaprojektin tai kerääntyä yhdessä muiden kanssa ompelemaan haalarimerkkejä? Täydellinen paikka siihen on Artiklan oma neulontakerho, johon voit tulla tekemään käsitöitä ja hengailemaan muiden Artistien kanssa. Neulontakerhon kokoontumiset ovat alkuviikosta, joko toipparilla tai toimistolla. 


Artiklan torstaijoogat by Roschier


Torstai on Artisteilla joogapäivä, kun toipparilla järjestetään Roschierin sponsoroimat torstaijoogat. Joogatuntia on ohjaamassa alan ammattilainen, ja tunnilla sinun on mahdollista rauhoittua ja irrottaa mielesi pois opinnoista sekä arjen huolista. Laita siis päälle mukavat vaatteet ja lähde rentoutumaan muiden Artistien kanssa kehonhuollon merkeissä. 


RoWine


Artiklan uusin kerho on tänä syksynä perustettu viinikerho RoWine. RoWinen järjestämissä tapahtumissa Artistit kokoontuvat yhdessä tutustumaan viinien maailmaan. RoWinen tapahtumia järjestetään säännöllisen epäsäännöllisesti ja ensimmäisiin tapahtumiin liput ovat myyty hetkessä loppuun. Kerhon toimintaa kannattaa siis seurata instagramissa @viinikerhorowine, niin pääset nauttimaan viinistä muiden Artistien kanssa.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti