maanantai 21. marraskuuta 2022

Artiklan vuosijuhlat 2022

Lokakuun lopussa juhlittiin mielestäni Artiklan upeinta tapahtumaa, nimittäin Artiklan 43. vuosijuhlat järjestettiin SantaParkin loistossa. Olin Artiklan vuosijuhlissa myös viime vuonna, mutta myös tänä vuonna ihastelin yhtälailla sitä tunnelmaa, jonka rakasta ainejärjestöä juhlimaan tulleet artistit saavat aikaiseksi. Kun saavuimme paikalle SantaParkiin, koin jopa hieman jännityksen tunnetta siitä, millainen ilta meillä olisi edessä, sillä näitä juhlia oltiin odotettu pitkään. Ilta kuitenkin ylitti odotukseni, vaikka viime vuodesta osasin jo odottaa sitä, että meillä olisi varmasti hienot vuosijuhlat edessä.

Juhlien alettua ihastelimme tunnelmallista juhlasalia sekä illan myötä pääsimme vierailemaan kauniissa mutta myöskin hyytävässä jäägalleriassa. Pääsimme näkemään loistavia puheita ja upeita esityksiä hyvän ruoan sekä seuran merkeissä, unohtamatta kuitenkaan sitä tärkeintä; tunnelmaa. Illan aikana oli ihana seurata, kuinka jokaisella osallistujalla vaikutti olevan hauskaa, niin kutsuvierailla, jotka ovat varmasti monet vuosijuhlat ehtineet käydä läpi, kuten myös fukseilla, joille nämä todennäköisesti olivat ensimmäiset vuosijuhlat.

Ihaninta koko illassa oli mielestäni se, että Artiklan paljon kehuttu yhteishenki korostui aivan uudella tavalla. Tunnelma oli katossa, kun yhteislaulut raikasivat, monet naurut naurettiin ja saimme nauttia toistemme seurasta. Vuosijuhlat ovat tapahtuma, joka ehdottomasti täytyy itse kokea, joten jos avautuu mahdollisuus päästä vuosijuhlille, suosittelen lämpimästi. 

Ilta oli täynnä monia nauruja, onnenkyyneleitä sekä iloa siitä, millaisessa järjestössä saan olla osana. Vuosijuhlat ovat ehdottomasti opiskeluajan parhaimpia muistoja ja näitä juhlia muistelen varmasti lämmöllä, kun mietin omaa opiskeluaikaani Rovaniemellä.

 Jenna Tuominen
Opintovastaava

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti