torstai 17. toukokuuta 2018

Fuksikapteenien tervehdys

Hellurei!

Olette nyt päässeet maaliviivan yli, kun luku-uurastus on vihdoin takana. Melkein viiden viikon kova rutistus on varmasti ollut jokaisen kohdalla enemmän tai vähemmän rankka. Voitte todella olla ylpeitä tekemästänne työmäärästä. Kuitenkin koe on tässä vaiheessa onneksi jo taakse jäänyttä elämää eikä omaa suoritusta kannata sen suuremmin jäädä pohtimaan, sillä nyt on aika nauttia kesän iloista ja antimista myös "menetetyn" kuukauden edestä! Toivottavasti kokeen jälkeen kaikille jäi toiveikas fiilis omasta suorituksesta ja siitä, että ovet oikeustieteelliseen tiedekuntaan voivat syksyn koittaessa aueta!


Toivottavasti myös kesäkuun lopulla juuri sinua odottaa iloinen yllätys, kun koittaa tulosten julkaisemisen aika. Tuhannet hakijat kirjautuvat tuolloin malttamattomina Opintopolkuun toivoen näkevänsä tulleensa hyväksytyksi haluamaansa tiedekuntaan. Mikäli olet niiden onnekkaiden joukossa, jotka pääsevät syksyllä aloittamaan opiskelut oikiksessa, voit olla varma, että edessä on yksi elämäsi parhaimpia vuosia - jollei jopa paras! Sinua odottaa opintojen lisäksi lukuisat ja monipuoliset tapahtumat, joissa pääset esimerkiksi vierailuille mahdollisiin tuleviin työpaikkoihin, tutustumaan muihin pohjoismaalaisiin oikkarikollegoihin, vaeltamaan pitkin tuntureita tai joskus jopa juhlimaan auringonnousuun asti! Tulet myös tapaamaan uudet fuksitoverisi, joiden kanssa jaetut ikimuistoiset hetket opiskeluaikana tulevat muodostumaan kultaakin kalliimmiksi, sekä vanhemmat tieteenharjoittajat, jotka tulevat olemaan apunasi uuden edessä. Lukuvuoden edetessä koittaa vihdoin kaikkien fuksien kiivaasti odottama hetki, kun he pääsevät ensimmäistä kertaa vetämään ylleen todellisen oikkarin univormun, eli bolognanpunaiset haalarit. Pidämme siis peukkuja sille, että juuri sinä olet niiden joukossa, jotka ulkoiluttavat kyseisiä haalareita ensi vuonna!


Mikäli pääset opiskelemaan Lapin oikeustieteelliseen, me fuksikapteenit olemme ottamassa sinut ja muut tulevat fuksit avosylin vastaan ja johdattamassa teidät läpi unohtumattoman fuksivuoden! Emme malta odottaa, että pääsemme ohjaamaan mahdollisimman monet teistä artistiuden saloihin!


Toivottavasti syksyllä nähdään tajunnanräjäyttävän fuksihärdellin merkeissä!


Veera Tenhunen & Joel Turunen
Fuksikapteenit 2018, Artikla ry

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti