tiistai 11. heinäkuuta 2023

FUKSIKAPTEENIEN TERVEHDYS

Moikka! 

Mitä lämpimimmät onnittelut rankan kevään voittamisesta sekä kokeiden päihittämisestä! Keväinen luku-urakka on poikkeuksetta haastava ja vaatii suuria ponnisteluja. Jokainen teistä voi olla itsestään ylpeä selätettyään kevään haasteen, oli takana sitten ylioppilaskirjoitukset taikka pääsykokeeseen pänttääminen. 

Mikäli oikeustieteellisen tiedekunnan ovet eivät tänä vuonna auenneet, ei siitä kannata lannistua! On ymmärrettävää, että olo voi olla hyvinkin pettynyt. Tästä huolimatta ei muuta kuin katse eteenpäin. Välivuosi voi nimittäin olla odottamaton yllätys; ajanjakso, jolloin sinulle aukeaa mahdollisuus toteuttaa itseäsi! Tämä voi tarkoittaa esimerkiksi muiden unelmien jahtaamista, joille ei muuten välttämättä olisi koskaan tullut sopivaa hetkeä, tai sitten itsensä kehittämistä jollain elämän osa-alueella. Miksei kumpaakin! Välivuotta ei kannata ajatella varsinaisesti ”väliin” jäävänä vuotena, vaan nimenomaan mahdollisuutena elää ja kokea. Siihen kannattaa siis asennoitua avoimin mielin, vaikka kyse ei olisikaan välttämättä ensimmäisestä välivuodesta. Aikaa riittää ja omaa fuksisyksyä todellakin kannattaa odottaa! 

Jos puolestaan olet osa niitä onnekkaita, jotka lunastivat oman paikkansa Oikeustieteellisessä tiedekunnassa, odottaa sinua elämäsi syksy. Tapahtumarikkaan fuksisyksyn aikana pääset nauttimaan opiskelijaelämän riemusta; sinulle tulevat tutuiksi niin mielenkiintoiset luennot, lukuisat tapahtumat, kuin uudet opiskelijakaverisi ja vanhemmat tieteenharjoittajatkin. Pääset luomaan elinikäisiä ystävyyssuhteita ja kokemaan upeita seikkailuja! Fuksivuotesi aikana koet ikimuistoisia hetkiä ja luot ainutlaatuisia muistoja, joita vaalitaan vielä vuosikymmenien päästä! Näinpä hetkeä, jolloin omat bolognanpunaiset haalarit vedettiin jalkaan ensimmäistä kertaa, muistelevat allekirjoittaneet kaputkin erityisellä lämmöllä. 

Mikäli ensi syksynä aloitat opintosi Lapin yliopiston oikeustieteellisessä, pääset kokemaan kaiken tämän lisäksi myös Artiklan erinomaisen yhteishengen, joka on vertaansa vailla! Pidä varasi, sillä ainejärjestömme lukuisat tapahtumat ja aktiivinen matalan kynnyksen toiminta nappaavat sinut oitis mukaansa. Ennen kuin huomaatkaan, niin olet osa tätä upeaa yhteisöä. Artiklaan jokainen on tervetullut juuri omana itsenään! 

Syksy alkaa legendaarisella kolmen viikon Fuksihärdellillä, josta ei menoa tai meininkiä puutu. Härdelli on oivallinen seremonia, joka toivottaa uuden artistin mitä parhaimmin tervetulleeksi Rovaniemelle ja ennen kaikkea Artiklaan. Me fuksikapteenit, yhdessä tutorien kanssa olemme enemmän kuin valmiita johdattamaan juuri sinut artistimaisen elämäntyylin taitajaksi ja elämäsi ikimuistoisimpaan syksyyn! 

Syksyllä tavataan! 

Ava Huhtinen ja Samuel Mäkinen 

Fuksikapteenit 2023, Artikla ry.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti