maanantai 20. toukokuuta 2019

Fuksikapteenien tervehdys

Holaa!

Ensinnä onnittelut rankan lukukevään läpäisystä! Raskain vaihe on nyt ohi, mutta edessä on varmasti kaikkein jännittävin vaihe: tulosten odottaminen. Älkää kuitenkaan tuhlatko aikaanne turhaan miettimiseen, vaan nauttikaa täysin rinnoin tulevasta kesästä. Olette sen ansainneet! Toivomme kuitenkin, että jokainen ylsi huippusuoritukseensa ja kokeesta jäi hyvä fiilis.

Mikäli olet niiden onnekkaiden joukossa, jotka aloittavat opiskelut oikeustieteellisessä ensi syksynä, edessäsi siintää varmasti yksi elämäsi ikimuistoisimmista vuosista! Oikeustieteellisessä opiskelu on niin halutessaan paljon muutakin kuin vain pykälien pänttäystä. Tapahtumatarjonta on tähtitieteellisen suuri ja sieltä löytyy varmasti jokaiselle jotakin: voit löytää itsesi ainejärjestösi viikottaisilta liikuntavuoroilta, tutustumasta erilaisiin tulevaisuuden työmahdollisuuksiisi, huvittelemasta uusien ystäviesi seurassa tai luomasta elinikäisiä suhteita muihin oikkareihin ympäri Pohjoismaita. Yksi vuoden kohokohdista on varmasti se, kun saat hypätä ensi kerran oikkarin viralliseen uniformuun, bolognanpunaiseen haalariin! Meidän mielestämme fuksivuoden parasta antia ovat olleet lukuisat seikkailut uusien fuksikavereiden kanssa ja tutustuminen moniin vanhempiin tieteenharjoittajiin. Nämä mahtavat uudet tuttavuudet ovatkin niitä, joiden takia opiskeluaikaa muistelee lämmöllä vielä vanhanakin!

Jos pääset opiskelemaan nimenomaan Lapin yliopiston oikeustieteelliseen, olet erityisen onnekas: rakas ainejärjestömme täyttää tänä vuonna 40 vuotta ja tuleva syksy on siten äärimmäisen spesiaali. Lisäksi me kaksi otamme Sinut ja muut uutukaiset hellään huomaamme ja seikkailemme kanssanne läpi mielettömän fuksivuoden! Toivottavasti tapaamme syksyllä ja pääsemme tutustuttamaan juuri Sinut Artistimaiseen elämäntyyliin!


Erittäin innokkaina tulevaa taivaltamme odottaen,
Essi Parikka & Roope Oja 
Fuksikapteenit 2019, Artikla ry

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti