maanantai 20. tammikuuta 2014

Artikla ryHaluatko oikeustieteen ylioppilaaksi?

Oikeustieteen ylioppilaiden yhdistys Artikla ry järjestää keväällä 2014 jo 22. kerran valintakoevalmennusta Lapin yliopiston oikeustieteiden tiedekunnan valintakoetta varten. Kurssit ovat olleet perinteisesti menestyksekkäitä. Opiskelupaikan saanti oikeustieteiden tiedekunnassa on kovan työn tulosta ja vaatii päämääräistä opiskelua. Valmennuskurssi ei takaa opiskelupaikkaa, mutta tarjoaa erinomaiset valmiudet hyvään pääsykoemenestykseen sekä tukee omatoimista lukemista.

Artiklan valmennuskursseilla opettajina toimivat pääsykoealueeseen perehtyneet vanhemmat oikeustieteen ylioppilaat sekä jo valmistuneet oikeustieteen maisterit. Opettajilla on eritystuntemusta yliopiston pääsykoekäytännöstä ja vaadittavasta vastaustekniikasta. Kurssipaikkakuntamme keväällä 2014 ovat Helsinki, Tampere, Oulu ja Rovaniemi.


2 kommenttia:

 1. Moi! Onko uusi pääsykoekirja jo julkaistu? En meinaa löytää nettisivuilta...

  VastaaPoista
 2. Hei, uudet pääsykoekirjat julkaistiin maanantaina 2.2.2015, joten vielä ehdit hyvin tilata kirjat ja aloittaa lukemisen! Kirjat voi tilata täältä: http://www.ulapland.fi/Suomeksi/Kotisivut/Lapin-yliopistokustannus/Oikeustieteiden-paasykoekirjapaketin-tilauslomake

  HOX! Tänä vuonna kaikki valintakoekirjojen artikkelit eivät kuulu valintakoevaatimuksiin eli ei kannata turhaan lukea pääsykokeisiin artikkeleita, jotka eivät kuulu valintakoealueeseen. Valintakoevaatimuksiin kuuluvat seuraavat artikkelit:

  1. OIKEUS TÄNÄÄN/osa I, C 63 (Kolmas, uudistettu painos, 2015):
  Rikosoikeuden systematiikka ja Oikeudenkäynnin ja täytäntöönpanon perusteet.

  2. OIKEUS TÄNÄÄN/osa II, C 63 (Kolmas, uudistettu painos, 2015):
  Työoikeuden pääkohtia, Yksityisyyden suoja työelämässä, Henkilö- ja persoonallisuusoikeus ja Valtiosopimusten tulkinta.

  Valintaperusteet löytyvät täältä: http://www.ulapland.fi/Suomeksi/Yksikot/Oikeustieteiden-tiedekunta/Opiskelijavalinta/Valintaperusteet-2015

  VastaaPoista